Mountain Bike Kerékpárok

mountain bike kerékpár Debrecen

Mountain Bike Kerékpárok

 

Mtb kerékpárok azoknak, akik igazán egyedi élményt szeretnének a kerékpározásban és nem aszfalton, hanem igaz hegyi menők és földutakon, különleges tereptájakon élvezik a bringázás izgalmát.

 

A hegyi kerékpárokat (angolul mountain bike) a masszív felépítés, és a vastag, 26"-os kerekek alkalmassá teszik a terepen való biciklizésre. Hosszú távú országúti közlekedésre ezek a kerékpárok nem feltétlenül optimálisak, elsősorban hegyes terepre, földutakra valók.  A magyar közutak állapota sajnos sokszor ezekhez a különösen nehéz terepekhez hasonlít, így vannak akik ilyen közlekedésre is kiválóan  tudják használni.

 

Vázgeometriájuk, felszereltségük is ezeknek a követelményeknek felel meg. Ahhoz, hogy a természet és a terepviszonyok megfelelő élményt nyújtsanak, a mountain bike-ok többsebességűek.

 

Tengelytávjuk viszonylag hosszú, ballonos terepgumival, egyenes kormánnyal, erős fékekkel (V, vagy tárcsa) rendelkeznek. Esetenként első, vagy első/hátsó teleszkópos kivitelűek.

Az oldalunkon kategóriák szerint felsorolva láthatóak a Moutntain Bike, mtb kerékpárjaink aktuális kínálata. 

A képek azonban termékenként csak egy fotót tartalmaznak, így azok tájékoztató jellegűek. A teljes kínálatot üzletünkben nézheted meg.

 

Az aktuális Akcióinkról tájékozódhatsz itt a honlapunkon és a Facebook oldalunkon.

Kedvezményes, egyedi online vásárlásra, korlátozott termék kínálattal a webáruházunkban van lehetőség.

A honlapon tájékozódhatsz részben az új kerékpár modellekről, de teljes körű és részletes felvilágosítást mindenről az üzletünkben kapsz, a Mikepércsi út 10. szám alatt.