Gyermek Kerékpárok

gyermek kerékpár Debrecen

Gyermek  Kerékpárok

 

A gyerek lételme a mozgás, amit a legintenzívebben, a legélménydúsabban a kerékpározás közben élhet meg. A gyerek kerékpárokat azonban fontos mindig a gyermek korához igazítani. Mindenki négykerekű kerékpárokon kezdi, hogy aztán igényeinek és habitusának megfelelően válasszon, a hétköznapi közlekedésre, vagy a trükkökre alkalmas kerékpárokból.

 

A jó kerékpár, amivel valódi új élményeket szerezhet, minden gyerek álma. Nincs ennél jobb és örömtelibb ajándék.  

Sőt a szülőnek sincs nagyobb öröme, mintha tudja, hogy a gyereke sokat mozogva, sportolva egészségesen él és a kerékpározást élvezve számos élménnyel térhet aludni.

A gyermek korához illő különböző típusú kerékpárokból széles választékot és egyedi darabokat is találsz a City Bringánál.

Az oldalunkon kategóriák szerint felsorolva láthatóak a "Gyermek kerékpárok" alatt lenyíló menüben, a gyerek bicikli kínálatunk. 

A képek azonban termékenként nem mindig tartalmaznak minden lehetséges kerékpár verziót, így azok tájékoztató jellegűek. 

A teljes kínálatot mindig az üzletünkben nézheted meg.

 

Az aktuális Akcióinkról tájékozódhatsz itt a honlapunkon és a Facebook oldalunkon.

A honlapon tájékozódhatsz részben az új kerékpár modellekről, de teljes körű és részletes felvilágosítást mindenről az üzletünkben kapsz, a Mikepércsi út 10. szám alatt.