gyermek kerékpár Debrecen

Gyermek  Kerékpárok

 

 A gyerek lételme a mozgás, amit a legintenzívebben, a legélménydúsabban a kerékpározás közben élhet meg. A gyerek kerékpárokat azonban fontos mindig a gyermek korához igazítani. Mindenki négykerekű kerékpárokon kezdi, hogy aztán igényeinek és habitusának megfelelően válasszon, a hétköznapi közlekedésre, vagy a trükkökre alkalmas kerékpárokból.

 

A jó kerékpár, amivel új élményeket szerezhet, minden gyerek álma. Nincs ennél jobb és örömtelibb ajándék.  Sőt a szülőnek sincs nagyobb öröme, mintha tudja, hogy a gyereke sokat mozogva, sportolva egészségesen él és a kerékpározást élvezve számos élménnyel térhet aludni.


A gyermek korához illő különböző típusú kerékpárokból széles választékot és egyedi darabokat is talál a City Bringánál.Az oldalunkon kategóriák szerint felsorolva láthatóak az Országúti aktuális kínálata. 


képek azonban termékenként csak egy fotót tartalmaznak, így azok tájékoztató jellegűek. A teljes kínálatot üzletünkben nézheted meg.

 

Az aktuális Akcióinkról tájékozódhatsz itt a honlapunkon és a Facebook oldalunkon.


Kedvezményes, egyedi online vásárlásra, korlátozott termék kínálattal a webáruházunkban van lehetőség.


A honlapon tájékozódhatsz részben az új kerékpár modellekről, de teljes körű és részletes felvilágosítást mindenről az üzletünkben kapsz, a Mikepércsi út 10. szám alatt.